Dentalni

implantati

Dentalni implantati

Dentalni implantati

Ugradnja dentalnih implantata

Dentalni implantatKoriste se kako bi nadoknadili gubitak jednog zuba ili cijelog zubnog niza ukoliko je to potrebno. Trenutno su implantati najbolje riješenje koje stomatologija može ponuditi kod nedostatka zubi. Implantat je ustvari umjetni korijen izrađen od titana koji se ugrađuje u vašu čeljust. Budući da je biokompatibilan potiče kost da se oseointegrira s njim. Jednom kad sraste s kosti izgled i osjećaj takvog zuba isti je kao kod pravog zuba.

 U prošlosti su proteze bile jedino riješenje kod nedostatka zubi.One znaju biti vrlo neugodne te izazivaju iritaciju sluznice pa čak i bol. Kod gornje totalne proteze gdje je nepce potpuno prekriveno gubite i pravi osjet hrane.

Zubni implantatALL ON FOUR je riješenje na četiri implantata koja nose vaše zube.

To je fiksno riješenje koje ostavlja zubno meso slobodno i ne pokriva nepce tako da hrana ponovno ima okus i osjet kao prije. Zamislite da ponovno možete jesti, piti, pričati i smijati se bez opterećenja, to vam ovaj sustav može omogućiti. Prednost sitema je sto je primjenjiv kod gotovo svih bezubih pacijenata s obzirom da se prilikom postave implantata izbjegavaju anatomske strukture koje inače ograničavaju prostor (sinusi, debljina kosti, mandibularni živac).


 

Standardne usluge

Standardne usluge

Više o preventivi, higijeni, ispunama i liječenju zuba...

Estetske usluge

Estetske usluge

Porculanske ljuskice (Veneers), krunice, izbjeljivanju zuba...

Proteze i mostovi

Proteze i mostovi

Problem nedostatka zuba i kako ga efikasno riješiti...